Elena Băsescu și Syda au îngropat securea războiului

Elena Băsescu și Syda au îngropat securea războiului de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi vor ca Traian Jr. și Sofia să crească frumos și să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei. EBa a devenit de curând mămică pentru a treia oară.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au luat-o pe drumuri separate în urmă cu ceva timp, iar acum dau dovadă de maturitate și au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește educația și creșterea celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi părinți au ajuns la un numitor comun și au decis cum se va împărți timpul petrecut cu Sofia și Traian Jr„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat”a declarat fostul soț al Elenei Băsescu despre înţelegerea pe care a făcut-o cu mama copiilor săi.

Traian Jr. și Sofia nu simt deloc lipsa niciunuia dintre părinți, pentru că în timpul petrecut cu fiecare li se acordă toată atenția. Micuții sunt fericiți și simt din plin dragostea părinților chiar dacă aceștia nu mai formează un cuplu. „Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a declarat Bogdan Ionescu.

Citește și: Elena Băsescu a dus-o pe Anastasia la piscină. Și-a reluat activitățile la doar o săptămână după ce a născut

FOTO: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro