Adelina Pestriţu i-a aranjat camera fetiţei sale. Zenaida Maria vine pe lume peste trei săptămâni

Adelina Pestriţu i-a aranjat camera fetiţei sale. În aproximativ trei săptămâni, vedeta îşi va strânge în braţe micuţa. Abia aşteaptă marele moment, dar până atunci face ultimele pregătiri. Viitoarea mămică a pregătit camera, a cumpăra chiar şi hăinuţe, singura care lipseşte este Zeny! Iată imagini cu decorul!

Zenaida Maria va fi tratată ca o prinţesă! Are deja un pătuţ confortabil, o măsuţă unde mămica ei o va schimba, un dulap plin cu haine asortate, colorate, inscripţionate cu numele ei. Unde mai pui că deja are şi prima pereche de pantofi sport, exact ca cei purtaţi de mama sa…

Adelina a hotărât ca dormitorul său şi al lui Virgil să îl reorganizeze astfel încât să încapă şi pătuţul micuţei lor, încă un dulap şi o măsuţă. În prima perioadă vrea să o aibă aproape pe Zenaida care va avea mereu nevoie de ajutorul ei. Întreaga cameră arată minunat, este asortată şi veselă! Viitori părinţi au gusturi, nu glumă!

Ce am remarcat imediat este faptul că pe măsuţă este o ramă cu mai multe fotografii făcute de Adelina şi Virgil pentru VIVA! ediţia de mai a acestui an. Puteţi vedea aici ce ne-au declarat în interviu, primul pentru Virgil, viitorul tată de fată!

Chiar săptămâna trecută, după modelul vedetelor de peste Ocean, Adelina a organizat baby shower pentru Zenaida. Alături de toate prietenele, viitoarea mămică s-a distrat, a dansat, iar micuţa a primit o mulţime de cadouri.

Cine e tatăl fetiţei Adelinei Pestriţu

În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ea super celebră, el mai puţin cunoscut în lumea mondenă din România. Nu au apărut de foarte multe ori în public împreună, iar presa încerca să îi „vâneze' la fiecare apariţie.

Foto: Adelina Pestriţu Blog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro