Adelina Pestrițu se pregătește de naștere. Vedeta a dat o petrecere de zile mari în cinstea fetiței

Publicat pe de Oana Popoiag

 

Adelina Pestrițu se pregătește de naștere. Vedeta a dat o petrecere de zile mari în cinstea fetițeiAdelina Pestrițu se pregătește de naștere. Vedeta a dat o petrecere de zile mari în cinstea fetiței

Adelina Pestrițu se pregătește de naștere. A mai rămas aproximativ o lună până la momentul în care vedeta și partenerul său, Virgil Șteblea, își vor strânge în brațe fetița, moment pe care a ținut să-l marcheze organizând un baby shower, obicei 'împrumutat' de la americani.

Adelina Pestrițu (31) se pregătește de naștere în stilul propriu, adică fiind la fel de activă ca și înainte să rămână însărcinată. Pe lângă faptul că nu a renunțat la stilul de viață ticsit cu ședințe foto, drumuri în tot orașul, participarea la petreceri date de prieteni, vedeta a ținut să dea un mare party în cinstea fetiței care va veni pe lume în luna august.

Frumoasa brunetă a organizat un baby shower la care și-a invitat toate prietenele apropiate și celebre, precum Simona Pătruleasa, Cristina Șișcanu sau Raluca Bădulescu. După cum se poate vedea și în fotografii, Adelina nu a făcut rabat de la nimic, pregătind o atmosferă festivă, din care nu au lipsit baloanele colorate, masa întinsă plină de bunătăți, decorul somptuos și cele mai apropiate amice.

Mai rezervată a fost, însă, în etalarea fotografiilor cu membrii familiei, așa cum a observat unul din urmăritorii săi de pe Instagram, care a întrebat-o de ce familia ei nu apare niciodată în social media. 'Dacă am ales să n-o expun, asta nu înseamnă că nu este prezentă', a replicat Adelina, care a ales pentru baby shower o rochie amplă înflorată de la Diva Charms.

Deși la un baby shower au acces doar femeile, bărbații fiind excluși de la acest tip de eveniment, cu siguranță că partenerul său, Virgil Șteblea, a ajutat-o pe Adelina cu pregătirile. În interviul exclusiv pe care l-au dat pentru VIVA! de mai, vedeta mărturisea: 'Virgil a fost și este un om înțelegător și asumat încă de la începutul relației. Maturitatea îl ajută să rămână pe poziție chiar și în momentele în care hormonii de gravidă își mai fac de cap. Este lângă mine mereu, mă susține și mă ajută să trec și prin cele mai critice' momente. Nu degeaba se spune că un rol foarte important în perioada în care eșți însărcinată îl are partenerul tău. Și după, evident. El a știut că rolul de tătic nu este chiar ușor și l-a luat foarte în serios. Mă bucur că este responsabil și că mă pot baza pe el, astfel încât să nu simt niciodată că aș duce singură greul.'

Ce este un 'baby shower'

Un baby shower este un obicei american, prin care viitoarea mamă dă o petrecere în cinstea copilului ce urmează să vină pe lume. În mod tradițional, doar femeile sunt invitate la un baby shower, acestea aducându-i sărbătoritei mici cadouri, constând de regulă în lucruri extrem de utile pentru un nou-născut: pături, scutece, biberoane, jucării, haine.

Celebritățile de la Hollywood țin la acest obicei, dând petreceri în toată regula cu ocazia unui baby shower, la care primesc cadouri impresionante, iar în ultimii ani tot mai multe vedete de la noi le-au urmat exemplul.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Malvina Cservenschi despre afaceri și dragoste. Ce ne-a răspuns când am întrebat-o dacă s-a îmbogățit

De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter