De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a

Publicat pe de Oana Pantazi

Ducele  și Ducesa de Sussex sunt cunoscuți pentru faptul că nu se feresc să-și arate afecțiunea în public, însă în anumite ocazii devin formali unul cu altul… Iată de ce Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a!

Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a.

De când au devenit un cuplu, Prințul Harry și Meghan Markle au fost urmăriți de presă pas cu pas, însă asta nu a schimbat cu nimic felul lor cald de a se manifesta, gesturile tandre, de care nu s-au ferit niciodată în public. Primele fotografii în care cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună, la Jocurile Invictus, au făcut ocolul internetului, atenția pe care i-a arătat-o Harry lui Meghan, dar și gesturile tandre – a mângâiat-o, a ținut-o de mână și chiar a sărutat-o – propulsându-i pe primul loc în inimile tuturor. Nici evenimentele oficiale la care au participat nu i-au împiedicat să-și arate sentimentele unul față de celălalt, însă există și o excepție… Suverana Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle nu se țin de mână în fața Reginei Elisabeta a II-a, dintr-un motiv întemeiat.

Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu au făcut niciodată gesturi de afecțiune în public.

Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu au făcut niciodată gesturi de afecțiune în public.

Recent, în timpul recepției dată în onoarea liderilor tineri (Young Leaders), la Palatul Buckingham, cei prezenți nu au putut să nu observe momentul în care Meghan a încercat să-și ia soțul de mână, în timp ce Harry și-a împreunat repede mâinile, în încercarea de a evita acest lucru. Harry cunoaște foarte bine regulile care trebuie respectate atunci când bunica lui e prin preajmă, iar acum a învățat și Meghan, într-un mod destul de direct, că în fața Reginei sunt interzise dovezile de afecțiune.

Meghan și Harry nu se sfiesc să-și arate sentimentele în public.

Meghan și Harry nu se sfiesc să-și arate sentimentele în public.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu și-au dezvăluit niciodată sentimentele în public, deși sunt împreună de 71 de ani! Acestea sunt valorile generației lor și le-au respectat dintotdeauna, ca atare nu au fost văzuți niciodată ținându-se de mână în fața altora. Așadar, cu sau fără voie, nepoții lor respectă tradiția.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter