Meghan Markle va participa la nunta Pippei Middleton

Publicat pe

Meghan Markle, iubita Prințului Harry, va participa la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate Middleton. Totuși, acesteia i s-a impus o condiție.

Potrivit People, Pippa Middleton a inclus-o pe Meghan Markle pe lista de invitați de la nunta sa, care va avea loc pe 20 mai. Dar pentru ca Meghan, care nu este căsătorită cu Harry, să fie prezentă la nuntă, trebuie să respecte o serie de reguli stricte.

Markle nu va fi prezentă la ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Marcu din Engelfield, Anglia, dar îl va însoți pe Prințul Harry la petrecerea de nuntă care va avea loc seara, în aceeași zi. Astfel, Pippa va trece peste regula de bază care spune că este interzisă participarea la eveniment a cuplurilor necăsătorite și nelogodite. Tocmai de aceea, Meghan va participa doar la petrecerea luxoasă de după cununie, care este mai puțin formală.

Odată cu această invitație vine și confirmarea faptului că relația dintre Prințul Harry și actrița din „Suits' este destul de serioasă și probabil că, în curând, o vor duce la un alt nivel.

La nuntă vor participa mai mulți inviați regali, cum ar fi: Prințul George și Prințesa Charlotte, care sunt cavaleri de onoare, dar și William și Harry.

Acum suntem foarte curioși ce va purta Meghan Markle la un astfel de eveniment.

Pippa Middleton este sora mai mică a lui Kate Middleton. Aceasta se căsătorește, pe 20 mai, cu investitorul James Matthews.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Sunt sau nu îndrăgostiți? Adevărul relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter