Sunt sau nu îndrăgostiți? Adevărul relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Publicat pe

Prințul Harry și Meghan Markle sunt împreună de 6 luni și deja duc relația lor la nivelul următor după ce tocmai s-a aflat că se vor muta împreună. Însă lumea nu știe nimic cu adevărat despre acest cuplu.

Un expert în limbajul corpului, Blanca Cobb, a analizat, pentru marieclaire.com, modul în care cei doi se țin de mână și a explicat care este, de fapt, relația dintre cei doi.

 


Prințul Harry este protector cu Meghan

Cobb a observat că Prințul Harry  merge înaintea lui Markle în fotografiile în care au fost surprinși ținându-se de mână. Acesta o acoperă pe iubita sa cu umărul, ca un scut, iar acest lucru arată că el este destul de protector atunci când merge cu ea prin mulțime. Prințul Harry este obișnuit cu paparazzi și cu lumina reflectoarelor, așa că toate acestea ar avea sens, a mai punctat expertul.

Prințul Harry deține controlul

Dacă privim la mâinile lui Harry, acestea ne spun multe despre starea lui de spirit. Faptul că umerii lui și mâinile sunt relaxate, înseamnă că are controlul situației. Nu este stresat de blițurile fotografilor', a mai adăugat Blanca

Meghan se simte foarte confortabil cu Harry

Cobb a observat că mâna lui Meghan este relaxată în cea a lui Harry, ceea ce înseamnă că conexiunea lor este cât se poate de reală. Înseamnă că au sentimente unul pentru celălalt. Modul în care se țin de mână arată afecțiunea și, făcând asta în public, lasă lumea să vadă conexiunea dintre ei. În concluzie, Prințul Harry și Meghan nu se feresc de ceilalți să arate că sunt un cuplu.

Sunt sau nu îndrăgostiți?

Raportându-ne la limbajul corpului, este prea devreme pentru un verdict. Totuși, faptul că au trecut la un alt nivel al relației și se vor muta împreună arată că între ei există sentimente puternice. Oricum, nu ne rămâne de făcut decât să așteptăm următoarele lor apariții în public și, de ce nu, o declarație despre realția lor.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle se mută împreună

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă