Melania Trump a atras toate privirile în Egipt! Ce outfit inedit a purtat

Publicat pe

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a făcut o vizită oficială în Egipt. Acolo, aceasta a fost întâmpinată de cuplul prezidenţial. A făcut câteva vizite în locuri emblematice unde a purtat o ţinută stilish. A dat dovadă încă o dată de mult bun gust! 

Recent, Prima Doamnă a Statelor Unite a impresionat în Egipt unde, pentru a vizita celebrele a ales să poarte un outfit extrem de stylish, în nuanţe de nude. Ea a mixat o pereche de palazzo, cu o cămaşă albă, un blazer bej, pantofi şi pălărie asortaţi. Priveşte galeria FOTO pentru a analiza outfit-ul.

Înainte de a vizita Egiptului, prima-doamnă a Americii a ajuns Ghana, Malawi şi Kenya.

Melania Trump a atras toate privirile în Egipt! Ce outfit inedit a purtatMelania Trump a atras toate privirile în Egipt! Ce outfit inedit a purtat
  • Vrei idei de vacanță? Vezi cele mai frumoase statiuni din Egipt și ce atracții nu trebuie să ratezi acolo!

Melania Trump se simte victimizată și hărțuită de către cei care îi critică stilul

Săptămâna aceasta, cu ocazia unei vizite în Africa, Prima Doamnă a SUA a fost din nou criticată din cauza alegerilor vestimentare. Conform surselor, Melania Trump se simte victimizată și hărțuită de către cei care îi critică stilul vestimentar și pare să se fi săturat de agresivitatea celor cărora le displace cum se îmbracă.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter