Melania Trump şi Regina Letizia a Spaniei - duelul ţinutelor. Rochiile purtate la întâlnirea de la Casa Albă - FOTO

Publicat pe

Melania Trump şi Regina Letizia a Spaniei – duelul ţinutelor. Cuplul prezidenţial american i-a primit la Casa Albă pe regele şi regina Spaniei. Donald şi Melania Trump şi-au întâmpinat oaspeţii pe covorul roşu, întins la intrarea sudică a Casei Albe. Prima Doamnă a Americii şi Regina Spaniei s-au întrecut în ţinute!

Vizita Regilor Spaniei de la Casa Albă a fost un bun prilej atât pentru Regina Letizia, cât şi pentru Prima Doamnă a Americii să îşi etaleze ţinutele deosebite, de brand, pe care le au în garderobă, special făcute pentru ele.

Melania Trump a purtat o rochie Valentino, cloș în partea de jos şi o pereche de pantofi stiletto, kaki. Ţinuta i-a venit perfect, are un trup bine proporţionat. Cu siguranţă face sport pentru a se menţine în formă.

Regina Letizia a captat privirile într-o creație Michael Kors, roz, specială și sexy. Se pare însă că această ținută purtată de Regina Spaniei a mai fost îmbrăcată chiar de către Melania. Prima Doamnă a Americii a purtat o versiune a rochiei într-o nuanță de albastru.

La întâlnire, bărbaţii s-au retras să discute, iar doamnele au luat un ceai, înainte să li se alăture soţilor în Biroul Oval. Aceasta este a doua vizită la Casa Aba a lui Felipe, de când a devenit rege, în 2014.

Melania Trump şi Regina Letizia a Spaniei - duelul ţinutelor. Rochiile purtate la întâlnirea de la Casa Albă - FOTOMelania Trump şi Regina Letizia a Spaniei - duelul ţinutelor. Rochiile purtate la întâlnirea de la Casa Albă - FOTO

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter