Melania Trump - Turneu împotriva lui Donald Trump în loc de un turneu prezidențial. Un nou gest al primei doamne stârnește controverse

Publicat pe

Melania Trump o comite din ce în ce mai des în ultima vreme. După ce a stârnit o mulțime de controverse în urma gestului pe care l-a făcut în Israel, atunci când Donald Trump a vrut să o ia de mână, prima doamnă nu s-a putut controla nici în Roma.

Președintele SUA, Donald Trump de află într-un tur prezidențial, iar alături îi este și soția sa Melania, dar și fiica sa Ivanka Trump. Liderul de la Casa Albă a ajuns în Roma și a vrut să le arate tuturor celor care îi critică relația că, defapt, totul este perfect între el și soția sa, însă Melania a comis-o din nou.

Cei doi au coborât din avion pe aeroportul din Roma și i-au salutat pe cei care îi așteptau. În momentul când au vrut să coboare scările avionului, Donald Trump a vrut să își ia soția de mână, însă aceasta l-a respins din nou ducându-și mâna în păr pentru a-l aranja din cauză că bătea vântul. Pentru a salva situația, președintele SUA i-a pus mâna pe spate Melaniei și au continuat să coboare cu zâmbetul pe buze.

 

Și în Israel Donald Trump a fost respins de soția sa când a vrut să o ia de mână, iar toate aceste gesturi ale Melaniei ne face să ne punem întrebări în legătură cu relația lor. În acest moment pare că Melania nu a pornit într-un tur prezidențial, ci într-un tur al denigrării soțului ei pentru că, în loc să se prefacă măcar în public, aceasta le arată tuturor că nu suportă nici măcar să o mai atingă Donald Trump.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump, din nou în centrul atenției! Ultimul gest făcut atunci când Donald Trump vrea să o ia de mână a stârnit o mulțime de reacții

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter