Mesajul Mădălinei Ghenea pentru fiica sa: "Vreau să ştii că mereu te voi proteja!"

Publicat pe

Mădălina Ghenea i-a scris fetiţei sale o scrisoare emoţionantă pe care a postat-o în mediul online. Vedeta spune că mereu îşi va proteja fetiţa, va avea grijă de ea şi speră să aibă parte de persoane care să o iubească.

Fotomodelul şi-a exprimat toate trăirile într-o scrisoare deschisă, postată pe Instagram. Mădălina Ghenea speră ca fetiţa sa să aibă o viaţă boemă, să meargă la muzee, să alerge prin lanuri, să culeagă flori, să citească, să întâlnească oameni care să o facă fericită.

„Sper că te îndrăgostești cu viața, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea și vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole și să vezi filme străine și independente. Sper că vei culege flori și vei citi cărți, vei privi apusul și stelele și vei realiza că viața este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi. Nu-ți vei mai aminti de acel băiat. Sper că vei avea cei mai tari prieteni și cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii și vei țipa de fericire și vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean și nu-ți vei face niciodată griji pentru cum îți stă părul. Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul și îți vor curge lacrimi de la râs și bucurie. Sper că vei sta într-un lan și vei privi stelele alături de persoana pe care o iubești, dar care te iubește și pe tine, la rândul său. Să te iubească din toată inima. Sper că vei cunoaște diferența dintre spectator și cel care se ridică în picioare și ia parte la acțiune. Să știi că dacă privești altfel, poate fi egalat cu o greșeală. Sper că, în loc să te gândești la schimbări, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău și excepțională cu tine însăți. Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face. Trebuie să știi că persoanele te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viața ta. Sper că ești mândră de tine. Mai mult decât atât, sper că vei dansa de parcă nimeni nu te privește, vei cânta de parcă nimeni nu te aude și vei iubi de parcă n-ai fi niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ți fie cea mai grea zi din viitor. Vreau să știi că mereu te voi proteja. Mereu vei fi iubită. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine. Sper să-ți amintești mereu cine ești, iar dacă uiți, ai o persoană care să-ți amintească. Sper că știi cum să-ți hrănești sufletul, atunci când trebuie și sper să ai încredere în tine mereu. Și, mai important de atât, sper că știi când să rămâi lângă cineva”, a scris Mădălina Ghenea pentru fiica sa şi a lui Matei Stratan.

Fotomodelul şi Matei Stratan nu trec prin cea mai bună perioadă din viaţa lor, ca şi cuplu. Au fost surprinşi certându-se în plină stradă şi s-a zvonit că n-ar mai locui împreună. Cei doi n-au dat o declaraţie oficială referitoare la acest subiect.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter