Claudia Pavel, totul despre alimentaţia fiului său! Ce spune vedeta despre un potenţial iubit

Publicat pe

Claudia Pavel are mare grijă la felul în care îi găteşte lui Noah, băieţelul său. Cel mic mănâncă numai alimente organice atât acasă, cât şi la grădiniţă. Vedeta se ocupă exclusiv de creşterea acestuia, dar se gândeşte şi la o eventuală iubire.

Cântăreaţa Claudia Pavel a explicat că alimentaţia sănătoasă ocupă un rol foarte important în viaţa sa şi a băieţelului său. Ea are un stil echilibrat pe care i-l impune sau mai degrabă încearcă să îl înveţe şi pe Noah.

„Primul lucru pe care i-l dau este un suculeţ foarte sănătos pentru imunitate, după care este sezonul răcelilor şi aşa mai departe şi vrem să ajungem şi la grădiniţă şi trebuie să fim sănătoşi, apoi mănâncă un smoothie. Noi aşa ne-am învăţat din Statele Unite, plus că el nu este prea înnebunit după mâncare, dar îi place gustul de fructe foarte mult şi mă folosesc de acest smoothie ca să îi ascund acolo lucruri mai săţioase. Îi pun iaurt organic, miere, banane, căpşuni, afine. Îi comand lunar o pudră din SUA cu super food-uri. La o oră după smoothie, dacă îi mai este foame, îi mai dau o omleţică, sau ceva, tot din ouă organice. Am ales o grădiniţă unde meniul este foarte important, au un nutriţionist, folosesc doar mâncare organică.', a spus Claudia Pavel pentru Viva!.

Vedeta a explicat că nu spune nu iubirii, ci nu o caută, aşteaptă să vină de la sine.

„Da, sunt pregătită să mă îndrăgostesc din nou. Eu cred foarte mult în iubire, dar nu cred în a o căuta. Nu am timp să ies în oraş. Dacă este să apară cineva în viaţa mea, veţi afla cu toţii. Nu o să îl ţin secret. Sunt o femeie absolut normală.', a mai adăugat artista.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter