Pe Connect-R îl știe toată țară, însă v-ați întrebat cum arată părinții acestuia? Faceți cunoștință cu mama și tatăl artistului

Publicat pe

Pe Connect-R îl știe o țară întreagă, însă, cu siguranță, v-ați întrebat cum arată cei care i-au dat viață artistului. Așa că acesta și-a luat părinții de mână și a mers cu ei într-o emisiune tv pentru a povesti una din numeroasele năzbâtii pe care le făcea în copilărie.

Are o soție superbă, este tată, însă Connect-r nu a fost văzut prea des în compania părinților lui. Acum, acesta i-a convins să îl însoțească în platoul emisiunii „Eu sunt vedeta', de la Antena 1, și s-au amuzat copios pe seama unei întâmplări din copilărie, în urma căreia Relu a ieșit cam șifonat.

Connect-R nu a fost cel mai cuminte copil, așa că o mama sa a povestit o năzbâtie de-a lui de când avea 6 ani. Doamna Mihalache i-a lăsat lui Relu o bacnotă de 25 de lei să ia 2 pâini pentru că ea trebuia să ajungă la serviciu. Însă Relu, copil darnic, nu a cumpărat franzelă, ci a cumpărat eugenii pentru toți copii din cartier. Când a ajuns acasă și a văzut ce a făcut, mama sa l-a pedepsit o săptămână să nu mai iasă din casă.

Cu ocazia amintirii acestei întâmplări, mama lui Connect-R a ținut să îi amintească acestuia că oricât de mare e el, ea tot îl pedepsește dacă e nevoie.

Ei bine, este clar! Connect-R a avut de unde să moștenească carisma. Atât mama sa, cât și tatăl sunt doi oameni extrem de veseli și carismatici, iar mama este extrem de vorbăreață. Și la o analiză mai atentă, putem spune că artistul seamănă fizic mai mult doamna Mihalache.

Pe Connect-R îl știe toată țară, însă v-ați întrebat cum arată părinții acestuia? Faceți cunoștință cu mama și tatăl artistuluiPe Connect-R îl știe toată țară, însă v-ați întrebat cum arată părinții acestuia? Faceți cunoștință cu mama și tatăl artistului

Alexandra Popescu

Foto: captură Antena 1, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter