Messi, prestație jenantă în meciul PSG 4 - 0 Barcelona

Publicat pe

Lionel Messi nu a început deloc bine Primăvara Europeană Champions League. Acesta a dezamăgit total în meciul de marți împotriva celor de la PSG, Barcelona suferind una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din ultimii ani, 4-0 la Paris.

Messi nu a reușit să pătrundă în prin apărarea francezilor, ba mai mult, a fost și principalul vinovat pentru cel de-al doilea gol primit de catalani.

Rio Ferdinand și Steven Gerrard l-au criticat dur pe starul Barcelonei, care a primit 5 Baloane de Aur. Potrivit celor doi, Messi nu a avut nicio influența asupra jocului Barcelonei, parizienii de la PSG dominând meciul clar, iar Ángel Di María fiind declarat vedeta serii cu două goluri marcate.

Reacțiile lui au fost slabe. Toată noaptea a fost neglijent', a spus Rio Ferdinand despre vedeta Barcei, potrivit goal.com. „Se uita abătut și lipsit de idei'.

Gerrard a fost de aceeași părere cu Ferdinand: „A arătat zero efort toată noaptea. Fără nicio reacție întregul meci'.

Barcelona are nevoie de un miracol pentru a întoarce rezultatul acasă, pe 8 martie, iar Messi poate spăla rușinea tot atunci, printr-o prestație demnă de numele său.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Gala fotbalului: Cristiano Ronaldo câștigă Balonul de Aur

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter