Mihaela Glăvan lansează Star Collection, a treia colecție din proiectul TouchedBy

Publicat pe

Mihaela Glăvan a lansat cea de-a treia colecție de încălțăminte numită Star Collection, a proiectului TouchedBy, relansat de aceasta în octombrie 2015.

Colecția capsulă Touchedby Fabulous Muses include trei modele, având ca inspirație stilul vestimentar îndrăzneț și personalitatea debordantă ale Dianei Enciu și Alinei Tanasă.

Cele trei piese ale colecției sunt: clasicul stiletto negru din piele naturală but with a twist: toc alb de 9 cm, șnur din piele albă și elemente metalice; bocancii negri, înalți, cu talpă joasă, toc de 4 cm, sistem de închidere cu șnur și capse, detaliu stele pe carambi; botinele cu toc de 11 cm, decupaje laterale și șnur, imprimeu leopard pe toc.

Încălțămintea este realizată în stilul Mihaelei Glăvan, pe un calapod comod, iar piesele sunt confecționate manual, cu o delicată atenție pentru detalii.

Mihaela Glăvan lansează Star Collection, a treia colecție din proiectul TouchedByMihaela Glăvan lansează Star Collection, a treia colecție din proiectul TouchedBy

Alexandra Popescu

Citește și:

Colectia My Selfmotion by Mihaela Glavan

Stilul meu – Mihaela Glavan 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter