Michelle, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Barack Obama de Ziua Îndrăgostiţilor

Publicat pe

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a făcut o declaraţie emoţionantă de dragoste soțului ei, Barack, de Ziua Îndrăgostiţilor. Fostul cuplu prezindenţial al Americii, unul dintre cele mai iubite, și nu doar de către americani, face furori cu declaraţiile de dragoste. Michelle și Barack Obama nu s-au oprit din a-şi face sentimentele publice, fiind admiraţi de o lume întreagă. Iată ce cuvinte frumoase şi-au adresat cei doi de Valentines Day.

Michelle Obama, la 54 de ani, pare că este mai îndrăgostită ca niciodată. Soţia fostului preşedinte al Americii, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor i-a făcut lui Barack Obama o declaraţie de dragoste.

„Să fii fericit de Ziua Îndrăgostiţilor, unicul Barack Obama. Pentru a celebra această zi, îţi dedic un playlist de Valentines Day. Vezi link-ul din bio pentru a asculta. ❤️❤️❤️”, a scris Michelle Obama.

Playlist-ul se numește „Forever Mine', iar la cover are o poză minunată cu cei doi. Playlist-ul conține melodii clasice old-school, cum ar fi Ben E. King cu al său Stand by Me, ' Etta James cu At Last,' și Barry White cu Cant Get Enough of Your Love, Baby.'

Povestea de dragoste dintre Barack Obama şi Michelle Robinson, cea care urma să îi devină soţie în 1992, este subiectul unui film, Southside with You', lansat în 2016.

Cum a petrecut Melania Trump Ziua Îndrăgostiţilor

Spre deosebire de fostul cuplu prezindeţial, actualul, Melania şi Donald Trump, nu au sărbătorit împreună această zi, nici măcar nu şi-au transmis în online mesaje de dragoste. Prima Doamnă a Americii a mers să viziteze copiii bolnavi dintr-un centru special. Aceasta s-a jucat alături de ei, s-a bucurat şi a socializat. A purtat un palton deosebit, roşu, nu a neglijat deloc felul în care a apărut.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter