Mihaela Rădulescu, extrem de sexy și senzuală într-un videoclip

Publicat pe

Mihaela Rădulescu surprinde din nou! Prezentatoare de la „Uite cine dansează' apare într-un clip în ipostaze sexy, provocatoare, care le va suci mințile bărbaților.

În videoclip, Mihaela este îmbrăcată într-o rochie albă, din dantelă, semnată Dana Budeanu. Prezentatoare este foarte senzuală și provocatore, iar mișcările pe care le face pe ritmul melodiei „Zbor' a Mariei Radu sunt extrem de pasionale. Piesa i se potrivește perfect Miahelei, mai ales că în ultimul timp aceasta și-a arătat dragostea față de Felix Baumgartner în diferite postări pe rețelele de socializare.

Ganditoare, pasională, foarte îndrăgostită și extrem de sexy, așa este Mihaela în clipul de prezentare al colecției Danei Budeanu, pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram. Cu siguranță Felix va fi mândru de iubita sa și de noua ipostază în care s-a lăsat filmată.

Mihaela Rădulescu a fost eclipsată de Andreea Marin în ceea ce privește ținutele în cadrul celor trei ediții „Uite cine dansează', așa că a fost criticată aprig de criticii de modă. Cu toate astea, prezentatoare nu este afectată, postând numai mesaje de dragoste către Felix Baumgartner, iubitul ei, în care spune că dacă este iubire, nimic altceva nu mai contează. Totuși, așteptăm noua apariție a Mihaelei în cea de-a patra ediție a emisiunii, dar și dialogurile delicioase dintre ea și Zână.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Tensiunile dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin continuă! Cele două nu s-au putut abține să se atace din nou

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter