Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, trei ani de iubire! „Ultima perioadă a fost cea mai bună!”

Publicat pe

Au trecut 3 ani de când Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de iubire. Timpul a trecut, iar dragostea lor a fost din ce în ce mai intensă, lucru la care nu s-ar fi aşteptat mulţi.

Weekendul acesta a fost unul de sărbătoare pentru cuplul Mihaela – Felix. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată deoarece iubirea lor este mai intensă ca niciodată. Au împlinit 3 ani împreună şi şi-au transmis în mediul online mesaje speciale.

'Călătoria are trei ani acum. Momentul vieții mele. Aniversare fericită', a scris Mihaela Rădulescu.

Nici Felix Baumgartner nu s-a lăsat mai prejos. Acesta i-a spus public partener sale că o iubeşte.

'La mulți ani, iubirea mea! Ultimii trei ani au fost cei mai buni. Plini de entuziasm, iubire și călătorii grozave. Nu pot să mă gândesc la o singură zi în care nu m-am bucurat de prezența ta. Te iubesc!', este mesajul transmis de Felix Baumgartner.

Cei doi încă nu au făcut pasul cel mare, acela de a se căsători. Relaţia lor continuă într-un mod deosebit, rămâne de văzut dacă vor ajunge şi în faţa altarului!

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter