Ștefan Bănică a vorbit despre nunta cu Lavinia Pârva: „Ne-am căsătorit de multă vreme” Detalii despre eveniment

Publicat pe

Deși nu a dat nicio declarație concretă în ceea ce privește căsătoria cu Lavinia Pârva și când s-ar fi întâmplat, Ștefan Bănică a vorbit pentru prima dată despre marele eveniment din viața sa.

În urmă mai bine de o săptămână, Ștefan lansa noul său album „Picat din lună' și atât la el pe deget cât și la Lavinia au fost observate verighetele. Viva! i-a întrebat pe amândoi despre căsătorie, însă Lavinia nu a vrut să dea prea multe detalii, ci doar a confirmat că poartă verighetă, iar Ștefan, mai în glumă mai în serios, a recunoscut că și-au unit destinele.

Acum, însă, artistul a vorbit mai detaliat despre eveniment și a mărturisit că acesta a avut loc în urmă cu mai mult timp, în secret.

„Lavinia mi-a găsit liniște si echilibru. Da ne-am căsătorit de multă vreme. E un lucru normal, firesc. Totul curgea firesc. S-a întâmplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie. Sunt câteva luni de când s-a întâmplat. Acest lucru sper să ne unească și mai mult. Faptul că ai noștri au fost aproape, a fost important. Nu îmi place să intru în amănunte, dar a fost foarte frumos. Nu am nimic de ascuns, dar în același timp, nu vreau să fac un cap de afiș din asta', a declarat Ștefan Bănică în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', la Antena Stars.

Alexandra Popescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter