Mihai Bendeac este noul prezentator la X Factor! Îi înlocuiește pe Răzvan și Dani

Publicat pe

Sezonul 8 din X Factor va veni cu o schimbare foarte mare. Se pare că Bendeac face cât doi, pentru că le va lua locul lui Răzvan și Dani în postura de prezentator. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin tip de către reprezentanții postului de televiziune.

Mihai Bendeac este noul prezentator de la X Factor, iar, din această poziție, spune că va fi un sprijin pentru concurenți:  'Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om', spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. 'Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție'

În acest timp, jurații Delia, Horia Brenciu, Carlas Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii 'X Factor România', astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiții, la Palatul Copiilor din București.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu 'X Factor' alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carlas Dreams a descoperit 'factorul X' în Olga Verbițchi.

Fanii au reacționat cu entuziasm, fiind obișnuiți cu spiritual libertin al actorului. Acesta este în prezent parte din juriul Iumor și este actor în serialul Băieți de oraș'. Este cunoscut pentru stilul lui neconvențional, pentru situațiile imprevizibile în care intră mereu, dar și pentru curajul său de a spune lucrurilor pe nume.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter