Cele mai spectaculoase ținute de la Neversea! Vedetele au dat tonul în moda de festival

Publicat pe

Festivalul Neversea se numără printre cele mai așteptate și în vogă evenimente muzicale și, de ce nu, fashion ale anului. Vedete, bloggeri, influenceri au spus 'Prezent!' în cele patru zile de festival de la malul mării și nu au ratat ocazia de a-și etala ținutele și de a se distra pe cinste. Care au fost cele mai spectaculoase ținute de la Neversea vezi în articolul de mai jos.

Cele mai spectaculoase ținute de la Neversea! Vedetele au dat tonul în moda de festivalCele mai spectaculoase ținute de la Neversea! Vedetele au dat tonul în moda de festival

Voie bună, muzică de calitate, mâncare, băutură, dans până dimineața, toate acestea contribuie la experiența memorabilă de la Neversea. Noi am ales cele mai populare imagini din festival, postate pe Instagram.

Festivalul Neversea 2018 s-a desfășurat în perioada 5-8 iulie, în Constanța, pe plaja Modern. La eveniment au fost invitați artiști din toată lumea care și-au construit un nume în domeniu și care reușesc în fiecare an să facă atmostferă. Anul acesta printre invitați s-au numărat The Script, John Newman, Scooter,  Redfoo, Axwell Λ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery Jmes & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kravitz, Camo & Krooked, Chase & Status, DUB FX, Modestep, Noisia (Dj Set) sau Pendulum (Dj Set). Prețul unui bilet s-a încadrat între 494 și 990 lei.

Ca în fiecare an, a apărut un nou trend. Se pare că anul acesta s-au purtat culorile cât mai țipătoare, hainele cu franjuri, tatuajele aplicate, borsetele și accesoriile cât mai mari.

AUTOR: Andreea Ruxanda

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter