Mihai Morar a fost înlocuit în emisiune. Oana Roman i-a luat locul

Publicat pe

Mihai Morar a fost înlocuit în emisiunea pe care o are la Antena Stars. Prezentatorul TV va prezenta Forza Zu care are loc la Iași și a plecat din București pentru acest eveniment. Cum emisiunea este difuzată de luni până vineri, acesta a avut nevoie de un înlocuitor.

Cea care l-a înlocuit pe Mihai Morar a fost chiar Oana Roman. Vedeta a surprins pe toată lumea atunci când s-a aflat că ea este cel care îi va ține locul lui Mihai Morar. Oana Roman îi va ține locul prezentatorului TV și în această seară. Chiar dacă este de mult timp în lumea televiziunii, prezentatoarea TV a avut emoții.

„Oana Roman sunt, într-adevăr Mihai Morar lipseşte motivat şi astăzi şi mâine. A plecat la Iaşi unde are loc megaevenimentul Forza Zu, îl veţi asculta mâine şi poimâine dimineaţă la radio. Este o onoare pentru mine să fiu gazda dumneavoastră astăzi şi mâine, recunosc am un pic de emoţii pentru că nu am mai fost la cârma unei emisiuni în direct de ceva timp, am fost mai degrabă ca invitat, nu ca moderator”, a spus Oana Roman în emisiunea „Răi da’ buni”.

FOTO: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter