After VIVA! Party 2018 - cel mai exclusivist eveniment monden din România

Publicat pe

VIVA! Party 2018, evenimentul monden care, de 19 ani, aduce pe covorul roșu vedete de top din România, a avut loc, aseară, într-un cadru de vis.

Aproape 2000 de vedete – artiști, sportivi, influenceri, designeri și  jurnaliști – au răspuns invitației lansate de Revista VIVA! pentru a participa la petrecerea anuală aniversară.

Cum a fost la petrecerea VIVA! 2018 aflați în direct, în emisiunea Interviurile VIVA! de azi, unde, alături de Dana Enache, redactorul-șef al revistei, se vor afla Oana Popoiag, redactor-șef adjunct, și Denisa Macovei – jurnalist Libertatea, trei dintre persoanele care au fost în permanență în mijlocul evenimentului.

De la ele vei afla detalii de culise și informații care nu s-au difuzat până acum de la cea mai mare petrecere mondenă din România.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter