Mircea Eremia îşi face debutul în televiziune. Va prezenta "Star Matinal"

Publicat pe

Fratele Alinei Eremia, îndrăgita artistă, va prezenta o emisiune TV. Începând de luni, 3 septembrie, de la ora 8.00, la 'Star Matinal', telespectatorii vor fi întâmpinați cu multă energie pozitivă și voie bună din plin de o nouă echipă formată din îndrăgitul cântăreț Mircea Eremia și Natalia Mateuț, alături de ei fiind Zizika, un cunoscut coregraf atât în țară, cât și peste hotare.

Dacă pentru Natalia Mateuț și pentru Zizika, cea care va reveni după o scurtă pauză în rolul de asistentă, prezența în matinalul Antena Stars nu reprezintă o premieră, Mircea Eremia va prezenta pentru prima dată o emisiune tv.

Răzvan Botezatu a plecat de la Antena Stars

Răzvan Botezatu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat prietenii virtuali că se va retrage de la cârma emisiunii pe care o prezenta la Antena Stars.

„Orice început are și un sfârșit! Însă viața închide un capitol și automat deschide altul. Mi-a fost atât de drag să mă trezesc în fiecare dimineață cu telespectorii Antena Stars, la Star Matinal, să fiu omul care își punea toată energia în orele dimineții, să cunosc oameni minunați și să lucrez alături de o echipă frumoasă. Nu mi-e ușor să scriu acest mesaj când trebuie să spun rămas bun celor mai frumoși ani din viața mea. Dar… mereu există un dar. A venit momentul pentru o nouă etapă. Detaliile vor veni la momentul potrivit. Le doresc succes colegilor care vor continua proiectul Star Matinal, și vouă, telespectatorilor, cei care ați devenit familia mea, vă spun doar atât: vă mulțumesc pentru tot”, a scris Răzvan Botezatu.

Alături de Razăvan Botezatu, se va mai retrage de pe micul ecran și colega lui, Raluca Dumitru.

Foto: PR

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter