Misha se reinventează după divorţul de Connect-R. Ipostaze provocatoare cu artista

Publicat pe

Misha se reinventează după divorţ. În urmă cu o lună, cei doi au anunţat public că s-au separat, dar încă o relaţie bună de dragul fetiţei lor. Artista a pozat provocator acum, arată foarte bine, iar noul look o prinde de minune. Imaginile dovedesc acest lucru!

Misha a cunoscut succesul în anul 2013. Pe vremea aceea, dar şi după, cântăreaţa mergea la concerte alături de DJ Sava. Cea mai cunoscută piesă a lor, care probabil se aude şi acum pe plajă, este „Tenerife”. Melodia a strâns până acum pe Youtube peste 9 milioane de vizualizări. De atunci, Misha a rămas în vizorul presei, dar şi al fanilor. Apariţiile, look-urile, outft-urile sale creau vâlvă.

Nu e un lucru neobişnuit pentru o vedetă! Exact aşa s-a întâmplat şi de data aceasta! Fiind foarte actrivă în mediul online, Misha a publicat mai multe imagini cu ea, pe Instagram. La o singură privire îţi poţi da seama că se reinventează. Stilul său pare unic, mai ales după noua tunsoare.

Vedeta a renunţat la haine pentru un shooting foto, poartă o cămaşă şi un papion desfăcut. Curios este că a ales să nu închidă articolul vestimentar, afişând un bust proeminent. Misha e îndrăzneaţă, nu glumă! Are un trup bine proporţionat, o siluetă de invidiat şi un chip de revistă!

Misha se reinventează după divorţul de Connect-R. Ipostaze provocatoare cu artistaMisha se reinventează după divorţul de Connect-R. Ipostaze provocatoare cu artista

Se pare că a apelat şi la ajutorul unui make-up artist pentru a-i evidenţia trăsăturile feţei. Ochii bine coloraţi, faţa superb conturată, Misha e gata pentru un shooting inedit. Se pare că se simte bine în pielea ei, chiar şi atunci când poartă mai puţine haine! Aşteptăm un nou hit lansat de Misha, mai ales că are o voce superbă.

Artista, în afară de viaţa profesională, dedică foarte mult timp fiicei sale. Cele două sunt mai mereu împreună, Maya este o răsfăţată. Cântă, dansează, parcă ar fi două surori. Micuţa uimeşte în fiecare zi, mai ales că este campioană la boacăne. 

Misha si Maya

Misha s-a ras în cap

Misha s-a ras în cap și a renunțat la părul ei pentru un look nonconformist. Nici măcar ei nu i-a venit să creadă ce face în acele momente. Nu putem nega, arată minunat şi cu părul lung, şi scurt!

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter