Motivul pentru care Elena Udrea petrece primul trimestru de sarcină departe de ţară şi de iubit

Publicat pe

Motivul pentru care Elena Udrea petrece primul trimestru de sarcină departe de ţară şi de iubit. De câteva săptămâni, fostul politician a părăsit România. S-a urcat în avion cu destinaţia Costa Rica. Este însărcinată, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să călătorească. Acum a dezvăluit de ce stă departe de România şi de Alexandrov Adrian, tatăl viitorilor săi copii. 

 Elena Udrea a confirmat, pe 17 februarie, într-o declaraţie pentru Antena 3, că se află în Costa Rica. Ea a recunoscut atunci că este însărcinată şi că urmează să devină mamă de gemeni.

„Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a două. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costă Rică”, declara Elena Udrea.

Vedeta a dezvăluit acum că a părăsit România cu gândul de a sta relaxată, Costa Rica oferindu-i liniştea de care are nevoie. Primul trimestru de sarcină a prins-o chiar şi departe de cel pe care îl iubeşte, de Alexandrov Adrian.

Elena Udrea se află în Costa Rica

„Am un medic care în mod special a recomandat măcar primul trimestru să am grijă să fie linişte. Dacă aici e şi mai cald şi mai linişte, mai puţin când românii pun poze, e bine să mai stau măcar primul trimestru, să fiu sigură că evoluează fără probleme”, a precizat Elena Udrea la Romania TV.

„Acesta e motivul pentru care am preferat să rămân. Oricine mă caută răspund la telefon, dar aici telefonul costă foarte mult. Eu cred că sunt cumpătată. Aici totul e foarte scump. Nu îţi poţi permite aici ce îţi permiţi în România. E foarte greu să îţi cumperi o casă. Mâncarea e de 4 ori mai scumpă decât în România”, a mai adăugat ea.

Elena Udrea şi Alexandrov Adrian vor deveni părinţi pentru prima dată

Elena Udrea şi Alexandrov Adrian vor deveni părinţi pentru prima dată

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter