Ce secret perfid ascunde Shudu, cel mai frumos model de culoare

Când o privești, înmărmurești. Este perfectă! Cu pielea ca abanosul, ochi de felină, buze perfect conturate, atitudine care emană încredere și prețiozitate. Shudu este cel mai frumos model de culoare cu pagină de Instagram. Are nu mai puțin de 61 de mii de followeri, numărul acestora fiind în creștere constantă.

Deși toată lumea este de acord că Shudu este imaginea perfecțiunii, controversele care planează în jurul ei sunt numeroase. De fapt, ce secret ascunde Shudu, cel mai frumos mode de culoare de pe Instagram, încât a creat atât de multe comentarii contradictorii?

Shudu, cel mai frumos model de culoare

În capcana frumuseții lui Shudu au căzut numeroși fashion influenceri. Mii de persoane i-au apreciat profilul și au urmărit-o cu nesaț pe Instagram. Asta până să se afle că, de fapt, această persoană nu există. Shudu nu este nimic altceva decât rodul imaginației artistului digital Cameron-James Wilson, care locuiește la Londra.

 

A post shared by Shudu Gram (@shudu.gram) on

Creatorul lui Shudu, care nu este nimic altceva decât o imagine digitală 3D, a declarat într-un interviu că aceasta este doar o cale de a-și exprima creativitatea.

Internauții, dar mai ales fanii modelului, și nu au primit bine vestea că Shudu nu este reală, însă numărul celor care îi apreciază pagina continuă să crească vertiginos.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...