Nepotul lui Meghan Markle are probleme cu poliţia. La o zi după nuntă, tânărul a fost prins cu o armă în club

Publicat pe

Nepotul lui Meghan Markle are probleme cu poliţia. La doar o zi după nunta regală, nepotul miresei, Tyler Dooley a avut probleme cu poliţia după ce a fost prins într-un club din Londra cu o armă albă. Se pare că tânărul nu a fost arestat!

Pe 19 mai a avut loc nunta lui Meghan Markle, iar după doar o zi au şi început problemele. Nepotul miresei, Tyler Dooley (25 de ani), a fost prins cu o armă albă într-un club londonez, duminică pe 20 mai. El a venit la Londra, dar nu a fost invitat la nuntă.

Tânărul a fost prins cu o armă albă în clubul Bacchus din Londra. Tyler este cunoscut și pentru că că se ocupă de cultivarea canabisului. Duminică, el a avut asupra lui un cuțit cu lama de 10 cm, sub pretextul că ar fi adus arma din S.U.A, deoarece Donald Trump a avertizat că Londra este „o zonă de război'. El se afla în club alături iubita lui, mama sa, și fratele lui mai mare, TJ.

Poliția a fost chemată imediat la club de către bodyguarzi, iar apoi oamenii legii au recuperat cuțitul, dar Tyler Dooley nu a fost arestat deoarece a fugit de la fața locului.

Ce i-a spus Prinţul William fratelui său, în faţa altarului

Pe 19 mai a avut loc nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle. Cavalerul slui a fost nimeni altul decât fratele său, Prințul William. Experții au făcut tot posibilul să descopere ce i-a spus Prințul William fratelui său, în fața altarului.

În timp ce își aștepta mireasa, Prințul Harry era în fața altarului împreună cu fratele său, William. Cei doi au vorbit continuu, iar experții au reușit să deslușească un moment extrem de emoționant dintre cei doi. Prințul William i-a spus fratelui său:„Ține minte ce ar fi spus mama (n.r. Prințesa Diana)”. Iar Ducele de Suxess ar fi răspuns: „Știu, știu.”.

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter