Petrecerea VIVA 2005! O ediție de film, cu prezențe rare și un invitat de la Hollywood: actrița Tara Reid

Publicat pe de Oana Popoiag
Petrecerea VIVA 2005! O ediție de film, cu prezențe rare și un invitat de la Hollywood: actrița Tara ReidPetrecerea VIVA 2005! O ediție de film, cu prezențe rare și un invitat de la Hollywood: actrița Tara Reid

Petrecerea VIVA! 2005 a fost o ediție de succes, atât prin numărul mare de  oaspeți celebri, cât și prin prezența unor personalități neașteptate, precum Cristi Minculescu sau Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. Și dacă vorbim de succes, la eveniment a luat parte și Tara Reid, actrița din 'American Pie'.

 Sunt 13 ani de la Petrecerea VIVA! 2005, dar în toți acești ani norocul le-a surâs multora dintre invitații celei de-a șasea ediții a evenimentului.

Cum a fost la petrecerea VIVA! 2005

Cabral este azi una dintre vedetele pe care, din cauza programului extrem de încărcat și al numeroaselor filmări, cu greu le prinzi pentru un interviu sau un eveniment. La fel de ocupat era și în 2005, când devenise deja una din cele mai populare vedete de televiziune, grație postului Acasă TV. Doi ani mai târziu avea să joace în celebra telenovelă 'Inimă de țigan', unde a cunoscut-o pe actuala sa soție, Andreea Ibacka.

La petrecerea VIVA! 2005 au luat parte și personalități din lumea filmului, precum Tudor și Oana Giurgiu sau Bobby Păunescu. Deși extrem de ocupat cu organizarea TIFF, aflat pe atunci la cea de-a treia ediție, Tudor Giurgiu nu a lipsit de la VIVA! party. La fel ca și Bobby Păunescu, care în 2005 înregistra un succes uriaș ca producător: filmul său, 'Moartea Domnului Lăzărescu', tocmai câștigase premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes. Bobby a fost prezent la petrecere alături de actrița americană Tara Reid, la vremea aceea extrem de populară datorită rolului din blockbusterul 'American Pie'.

Petrecerea VIVA! 2005 a fost una din puținele evenimente mondene la care a luat parte Elan Schwartzenberg, la vremea aceea căsătorit de numai un an cu Mihaela Rădulescu. De asemenea, o prezență neașteptată a fost și Cristi Minculescu, care în 2005 a lansat al 14-lea album Iris, 'Iris Maxima'.

Deși sunt foarte bune prietene în continuare, Albertina Ionescu și Malvina Cservenschi nu mai sunt de multă vreme un duo în viața profesională. În 2005, însă, prezentau împreună rubrica Meteo de la TVR, o formulă de mare succes la acea vreme. Evident, au venit împreună la petrecere.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Transformările Andreei Raicu în ultimii 18 ani. Imagini rare cu vedeta de la petrecerile VIVA!

Petrecerea VIVA! 2004: cum arătau Andreea Marin, Catrinel Sandu, Andreea Esca

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter