[NTERVIU] Teo Trandafir despre noua emisiune şi viaţa personală

Publicat pe

Operată în februarie 2011, în Austria, de pancreatită, Teo Trandafir (45 de ani) a renăscut, după ce a învins boala, iar medicii îi dădeau mici şanse de supravieţuire. Vedeta care va redebuta' azi la TV, cu Teo Show', emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16.45, la Kanal D, a mărturisit într-un interviu acordat ziarului Libertatea că-şi face foarte des analizele şi că evită orice exces. Totodată, ea a vorbit şi despre fiica sa şi despre căsnicia ratată cu Constantin Iosef.

TEO-TRANDAFIR

 

Ce vă aşteptaţi de la noul proiect? Ce credeţi că le puteţi oferi telespectatorilor şi ce aţi putea aduce în plus faţă de ceilalţi competitori?

Teo Trandafir: De-a lungul timpului, am auzit nenumărate voci care spuneau că s-au săturat de subiectele tratate până acum. Departe de noi gândul că subiectele tratate de colegii noştri, până acum, au o calitate discutabilă. Noi o să încercăm o variantă, o alternativă, o să facem în aşa fel încât să propunem lucruri pozitive. Vom arăta oameni care au ceva de spus, care au realizat nişte lucruri, care au plecat de jos şi au ajuns sus, oameni cărora cei din jur nu le dădeau nici o şansă şi care totuşi au reuşit. Atâta vreme cât ei au putut, o să putem şi noi, împreună.

În ultimul an, în viaţa dumneavoastră s-au întâmplat foarte multe lucruri. Cum aţi reuşit să treceţi peste aceste probleme? Mă refer în primul rând la divorţ… Cine a luat această decizie?

De obicei, lucrurile foarte dificile din viaţa unui om ar trebui să rămână cu el. Nu e vorba de trecut peste, este vorba despre trăit cu eleganţă după ele. Cine a luat decizia nici nu ştiu dacă este foarte important în momentul de faţă, a fost cumva o hotărâre comună. Nu am avut o discuţie lungă legată de acest subiect, s-a întâmplat şi cu asta, basta. În ceea ce mă priveşte, va fi întotdeauna o experienţă pe care am traversat-o, fără de care personalitatea mea, acum, n-ar fi aceeaşi.

 

Mai mult pe libertatea.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter