Musette a lansat colectia Toamna/Iarna 2013/2014

Publicat pe

Musette, cel mai cunoscut  brand romanesc in materie de pantofi si accesorii vestimentare a lansat colectia Toamna/Iarna 2013/2014.

 

Musette a lansat colectia Toamna/Iarna 2013/2014Musette a lansat colectia Toamna/Iarna 2013/2014

Un stil bazat pe tehnologie multifuncțională, pe nevoia de mișcare, o combinatie originala de materiale si forme sunt noutatile colectiei lansate de Musette.  Totul începe cu o mare pasiune, cu dorința de a transmite ceea ce simțim  că e important cu adevărat, pornind de la ADN-ul Musette, încercând să aflăm cu fiecare colecție ce este valoros și nemuritor. Pielea, cuiele, lemnul, asociate cu talent și muncă, se transformă în filosofia Musette – o linie nouă, luxul în forma lui pură. Căutăm permanent să ne reinventăm, să alegem soluțiile cele mai bune pentru  un confort extrem. Calitatea naturală a materialelor și construcția artizanală fac  să existe zeci de pași pe care un produs Musette îi parcurge până ajunge să poarte eticheta Cristhelen B', declara Cristina Batlan, directorul de creatie al brandului.

 

Produse din noua colectie se gasesc deja in magazine si se pot achizitiona si on-line de la  http://onlineshop.musettegroup.ro/.

 

Brandul Musette a fost fondat in anul 1992, devenind brandul romanesc numarul unu in materie de porductie si retail al accesoriilor vestimentare de lux, cu un numar de 25 de magazine in intreaga tara. Incepand cu anul 2000, Musette cucereste si piata internationala, pe lista magazinelor sale adaugandu-se tari ca Franta (Paris), SUA, Israel, Bulgaria, Luxembourg, Ungaria, Liban, Mongolia sau Austria.

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter