Nu degeaba a fost considerată ani la rând ce mai frumoasă femeie din lume! Iată cum arăta Angelina Jolie la 16 ani!

Publicat pe

Deși a slăbit foarte mult și s-a spus despre ea că este anorexică, Angelina Jolie nu și-a pierdut niciodată frumusețea care a consacrat-o. Acum are 41 de ani, însă sigur nu știai cât de frumoasă era actrița în adolescență, când avea doar 16 ani.

Angelina a fost considerată mult timp una dintre cele mai frumoase femei din lume și asta pe bună dreptate. Ochii verzi, buzele mari și seducătoare și formele perfecte au cucerit mii de inimi, chiar și pe cea a lui Brad Pitt.

Încă de mică, Angelina a convins prin frumusețea ei și de asta ne putem convinge prin intermediul unei fotografii pe care actrița a postat-o pe rețelele de socializare. Aceasta le-a arătat fanilor cum arăta atunci când era adolescentă și avea 16 ani. Sincer, și pe noi ne-a uimit pentru că era absolut superbă și perfectă. Fanii, de asemenea, au fost cuceriți de-a dreptul.

În acest an, Angelina urmează să împlinească 42 de ani. Deși părea distrusă după divorțul de Brad Pitt, se pare că a început să își revină, iar asta s-a văzut în ultimele sale apariții în public.

Angelina Jolie a format un cuplu cu Brad Pitt din anul 2004 și abia în 2014 cei doi s-au căsătorit. În 2016 au anunțat că divorțează.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Incestul, adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt? „James trăia împreună cu ei!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter