Oana Radu îți spune cum să slăbești mâncând dulciuri. Rețeta pentru clătite de dietă

Publicat pe

Oana Radu a slăbit considerabil cu o alimentație echilibrată. Deși mulți au acuzat-o că și-a făcut operație de micșorare a stomacului, artista neagă cu vehemență această informație. Vedeta a împărtășit tuturor o rețetă de clătite care nu îngrașă și a oferit și câteva sfaturi.

Ce femeie din lumea asta nu-și dorește să fie slabă și să mănânce dulciuri?! Acum să recunoaștem… există situații în care unele persoane pot mânca orice și să nu se îngrașe nici măcar un gram, însă există și cealaltă categorie care au impresia și dacă respiră se vor îngrășa. Oana Radu vrea să-i ajute pe cei care vor să scape de kilogramele în plus cu sfaturi și cu rețete care au ajutat-o și pe ea. Cântăreața a spus rețeta pentru clătite dietetice, care sunt savuroase, susține aceasta.

'Într-o dietă de slăbit este recomandat doar o dată pe săptămână să mănânci dulciuri. Dacă sunteți într-o perioadă în care vreți să slăbiți puteți să mâncați o dată pe săptămână acest desert. Dacă veți respecta rețeta pe care eu v-o arăt, vă vor ieși aproape la fel ca cele normale, din făină normală. Avem nevoie de fulgi de ovăz sau făină de ovăz, lapte și la sfârșit le voi umple cu dulceață de dietă.', a spus Oana Radu. O varianta de dulceașă este pelteaua de gutui.

În video de mai jos puteți vedea pas cu pas cum se prepară clătitele de dietă.

Oana Radu vrea să demonstreze că nu și-a micșorat stomacul

'Eu am slăbit foarte multe kilograme, iar mulți dintre voi nu credeți că nu m-am operat. Singura dovadă pe care aș putea să o aduc este un ecograf care ar putea să ateste că nu mi-am tăiat stomacul,  însă ar fi cam nepotrivit pentru un artist să vină să facă asta în direct. Probabil se va întâmpla asta la un moment dat. Eu când am început să țin dietă nu prea știam multe despre asta. Atunci nu aveam posibilități financiare.', a spus Oana Radu.

Citește și: Oana Radu a dezvăluit cum să slăbești rapid. Cinci reguli de aur pentru a scăpa de kilogramele în plus

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter