Camelia Potec este însărcinată pentru prima oară. A aflat deja sexul bebeluşului

Publicat pe

Camelia Potec este însărcinată pentru prima oară. Sportiva a ţinut în secret sarcina până acum şi nu a dat niciun semn că ar urma să devină mamă. Se pare că veştile sunt foarte bune, peste câteva luni îşi va strânge în braţe bebeluşul!

Fosta înotătoare va deveni mamă la doar şase luni după ce şi-a cunoscut alesul inimii, un personaj care nu face parte din lumea mondenă şi nu este nici o figură cunoscută în viaţa publică din România.

Camelia Potec este însărcinată în cinci luni şi abia aşteaptă să-şi strângă copilul la piept. Potrivit primelor informaţii, sportiva va avea o fetiţă.

„Sunt însărcinată în luna a cincea, voi avea o fetiţă. Mulţi spun că nu se vede sarcina, dar cei care mă cunosc foarte bine şi-au dat seama. Faţă de cum aveam eu abdomenul înainte, se vede totuşi o diferenţă.”, a spus exclusiv pentru VIVA! Camelia Potec.

Camelia Potec este însărcinată cu primul copil

Camelia Potec este însărcinată cu primul copil

Camelia Potec, despre cea mai mare frică

„Mi-e teamă de boală și de posibilitatea de a „dispărea de pe radar în timpul unui zbor.”, spunea într-un interviu fosta înotătoare.  Iată care este şi cel mai valoros lucru pe care îl are. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter