Oana Roman a scos la iveală secrete din viaţa lui Codin Maticiuc

Publicat pe

La rubrica „Secretele Oanei”, din ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii „Oana Punct Roman”, vedeta a scos la iveală secrete din viaţa celebrului Codin Maticiuc! Iată ce a spus Oana Roman!

„Săptămâna aceasta l-am ales pe Codin Maticiuc, un personaj foarte prezent în mass media în ultimii ani, nu numai în zona mondenă, ci și în zona socială și culturală. După părerea mea, Codin a reușit cea mai spectaculoasă transformare de imagine postdecembristă. Ce a făcut el a făcut cât cinci agenții de PR, pentru că el avea o imagine foarte proastă la început, a băiatului de bani gata care iese cu multe femei celebre și cheltuie bani cu nemiluita. A avut și o poreclă foarte urâtă și deranjantă, i se spunea Poponeț pe vremuri. Cumva aveam și eu această imagine despre el, până într-o zi când un domn cu care eu lucram și care era foarte bun prieten cu tatăl lui Codin mi-a spus: „Băi, toți faceși mișto de Codin, toți comentați espre el și-l afceți în toate felurile, dar tu știi ce face băiatul ăsta, cu ce se ocupă?”. Am spus „Nu! Știu că tatăl luia re foarte mulți bani și atât”. Zice „Da, tatăl lui are foarte mulți bani, dar hai cu mine să-ți arăt ce face cu banii ăia”. Și m-a luat în mașină și m-a dus undeva unde era o clădire mare cu o curte și mi-a spus „Uite, vezi ce-i aici? Vezi ce scrie acolo”. Și când m-am uitat scria că este un cămin pentru copii numit Metropolis. Am zis „Ok, și?” Zice Uite, vezi, ăsta este singurul orfelinat privat din România care aparține tatălui lui Codin și de care Codin împreună cu tatăl său se ocupă. Ei au grijă de acest orfelinat și toți banii care se folosesc aici sunt banii lor. Practic, se autofinanțează. Acest orfelinat costă niște zeci de mii de euro pe lună și ei se implică destul de tare în creșterea acestor copii. Nu știu câți sunt în orfelinat, probabil că variază numărul lor. Și-mi spune: „Vezi, în spatele acestei imagini pe care o are Codin, băiatul ăsta se ocupă de acest orfelinat și nu știe nimeni, pentru că tatăl lui nu dorește să facă public acestă informație”. Și în momentul ăla mi-am dat seama că băiatul ăsta avea o imagine care nu avea nicio legătură cu ceea ce făcea el realmente, iar din acel moment mi-am schimbat total impresia despre el. L-am cunoscut mai bine după aceea și tot îi spuneam „Măi Codin, dar de ce nu vorbești despre activitatea ta, despre ceea ce faci tu?” și mi-a zis că nu e cazul. După aceea eu am fost cea care, public, l-am apărat de fiecare dată când mă duceam într-o emisiune și lumea făcea mișto de el. Spuneam: „Băiatul ăsta nu e așa, băiatul ăsta face lucruri”. Nu puteam să spun că el are un orfelinat pentru că nu aveam acordul lui, însă până la urmă a făcul toate lucrurile astea și a vorbit public despre ceea ce făcea, dar eu am aflat despre această activitate a lui și a familiei lui încă de acum zece ani. Îmi pare foarte bine că el și-a schimbat imaginea singur și a făcut-o foarte bine. Sper să continue pe linia asta.”, a spus Oana Roman în emisiune.

Emisiunea „Oana Punct Roman' poate fi văzută în fiecare joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

 

Foto: Viva!

Adina Vîlcea

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter