Încă o despărțire pe final de 2017. Jennifer Lawrence și Darren Aronofski și-au spus adio!

Publicat pe

Au fost împreună un an, iar despărțirea lor nu a luat prea multă lume prin surprindere. Jennifer Lawrence și Darren Aronofski și-au spus adio dintr-un motiv pe care, la începutul relației lor, au sperat că-l vor putea depăși. Din păcate, nu a fost așa…

El – regizor, scenarist și producător american. Ea – actriță (în 2013 a luat Premiul Oscar). El – 48 de ani. Ea – 27. Momentul în care superba actriță blondă a apărut în compania bărbatului matur, care părea mai degrabă să-i fie tată decât iubit, a fost și cel în care pesimiștii au spus că relația lor nu are șanse de supraviețuire, și iată că nu s-au înșelat prea mult.

 

Jennifer Lawrence și David Aronofsky, un cuplu despărțit de diferența prea mare de vârstă…

 

Deși cei doi au fost îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, se pare că, în cele din urmă, diferența de vârstă și-a spus cuvântul. Între Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky sunt 21 de ani și, în timp ce el este un bărbat cu trecut și o anumită experiență de viață, tânăra actriță mai are multe de trăit și de experimentat.

 

Iată ce spune unul dintre apropiații cuplului: „Există o diferență imensă de vârstă, iar ei sunt oameni diferiți. Fiecare trebuie să privească, practic, spre viitor acum. Jen încă trebuie să-și dea seama în ce direcție o va lua viața ei și cum va evolua. El are anumite responsabilități în viață pe care ea încă nu le-a experimentat. Au fost însă foarte îndrăgostiți unul de celălalt'.

 

Ce i-a atras unul la celălalt? „Ea a fost atrasă de strălucirea și educația lui, iar el, de talentul și personalitatea ei. Au un respect uimitor unul față de celălalt, având în vedere diferența imensă de vârstă, dar celelalte lucruri nu erau la același nivel'. Pe scurt, în pofida iubirii pe care și-au declarat-o, în rest cei doi au fost incompatibili, ceea ce ne demonstrează, încă o dată, că dragostea nu e de ajuns pentru ca un cuplu să funcționeze.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Northfoto

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter