Oana Roman, atac virulent în cazul Stela Popescu - "S-au călcat în picioare ca să vadă mortul în coşciug"

Publicat pe

Oana Roman a dezbătut astăzi în emisiunea „Oana Punct Roman” felul în care au fost transmise la TV înmormântările marilor actriţe. Vedeta s-a revoltat!

„Pierderea lor aşa de bruscă a fost un şoc pentru toată lumea. (…) Societatea românească a ales ca după plecarea Stelei Popescu să transforme aceasta, acest deces, într-un circ absolut inimaginabil, lucru care de altfel se întâmplă la toate înmormântările unor oameni celebri din această ţară. Au profitat şi de faptul că ea nu avea familie! De cum dânsa a murit, s-au dezlănţuit furia şi presa. (..) Grija cea mai mare a tuturor era aceea de a afla câţi bani a avut, cum a murit, cum stătea, dacă i-a curs sânge, cum era, nişte curiozităţi morbide, absolut sinistre. De ce suntem noi aşa de curioşi să aflăm astfel de lucruri? Totul a culminat cu momentul când Stela Popescu a fost depusă la Teatrul Constantin Tănase. Oamenii s-au călcat în picioare ca să vadă mortul în coşciug. Ca să vadă cum avea unghiile, cum era părul. A fost ceva absolut înfiorător, morbid. (…) Ceea ce m-a şocat cel mai tare este că nu numai tabloidele s-au preocupat de acest subiect, ci şi televiziuni şi cele care se ocupau de lucruri serioase. (…) Mi s-a părut grotesc, înfiorător, am văzut la televizor lucrurile astea. Domnilor de la CNA de ce nu sancţionaţi drastic televiziunile? Eu le-aş da nişte amenzi să nu mai poată face a doua oară aceste lucruri. „, ne-a spus Oana Roman.

Emisiunea „Oana Punct Roman” poate fi văzută în fiecare joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter