Oana Roman crede că Mădălina Ghenea îşi creşte singură fetiţa: "Tatăl copilului e inexistent!"

Publicat pe

Oana Roman a dezbătut în emisiunea „Oana Punct Roman” unul dintre cele mai arzătoare subiecte, mai exact clipele prin care trece sau a trecut Mădălina Ghenea. Iată ce spune despre milionarul Matei Stratan!

Vedeta a amintit că Mădălina Ghenea a ajuns din întâmplare model internaţional, aşa cum a declarat chiar actriţa pentru revista Elle. Mai mult decât atât, aceasta nu se vedea frumoasă, era foarte slabă şi înaltă în tinereţe.

Timpul a trecut, iar acum Mădălina Ghenea a devenit foarte cunoscută având o fetiţă cu milionarul Matei Stratan. Oana Roman a luat la analizat coperta Elle şi declaraţiile făcute de vedetă acolo.

„Săptămâna trecută, Mădălina Ghenea anunţa că s-a despărţit de tatăl copilului ei şi mă întrebam eu la acea vreme, nu retoric, ci serios…cum de o femeie atât de frumoasă, de celebră, care părea că are toată lumea la picioare a ajuns în situaţia aceasta. Între timp, lucrurile au evoluat şi Mădălina Ghenea a făcut o mişcare neaşteptată. A apărut pe coperta revistei Elle unde, surpriză, apare pentru prima oară cu fetiţa ei, Charlotte. Coperta e spectaculoasă, a suscitat foarte multe comentarii. Foarte multă lume a început să vorbească despre această ieşire a Mădălinei Ghenea. În interviu, ea a vorbit despre cariera ei, despre cum a ajuns să fie celebră, despre fetiţa adorabilă pe care o are, despre problemele pe care le-a avut până să nască (…)

Mădălina Ghenea a povestit că a fost un copil nefericit, pentru că nu se vedea frumoasă, ea fiind cea mai slabă şi cea mai înaltă de la ea din clasă. A ajuns cumva din întâmplare model internaţional. A fost un casting la ea în oraş, în Slatina, şi s-a trezit la 14 ani într-o lume pe care nu o cunoştea. Din punctul acesta de vedere, ea spune că a avut ghinion în modă, pentru că nu a avut agenţi care să creadă în ea şi care să o ajute. Apariţiile la televizor au fost cele care au făcut-o celebră.

Ceea ce este interesant în acest articol este că ea povesteşte despre sarcina foarte grea pe care a avut-o şi cum tatăl fetiţei nu există nicio secundă în acest interviu. Mădălina vorbeşte despre ea şi despre mama ei, ca şi cum doar ele ar exista în această familie. Iubitul ei este perfect inexistent în această poveste. Vorbeşte la un moment dat cu tristeţe….spune că este doar ea şi că singura care a ajutat-o a fost mama ei. Suferă când părinţii ei pleacă la Slatina pentru că ea rămâne singură. Mădălina Ghenea vorbeşte despre o perioadă foarte dificilă, în care doar mama ei îi este alături. Deci, este clar că are probleme în reţalia de cuplu. Ea spune că doar ea îşi creşte copilul şi că doar mama ei o ajută şi o înţelege. Şi accentuează foarte tare că ea este o mamă singură. Asta e concluzia acestui articol, că Mădălina e o mamă singură. Esta clar că domnul Stratan nu apare în ecuaţie sub nicio formă. Acest băiat cu care are copilul nu există', a declarat Oana Roman, în emisiunea „Oana Punct Roman.

 

Foto: Cristi Duminecioiu, Instagram

Cristina Pîrvu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter