Oana Roman, despre reacţia vulcanică a lui Ilie Năstase de zilele trecute: "O ieşire aprinsă, eu pot să îl înţeleg!"

Publicat pe

Oana Roman nu a putut trece cu vederea peste reacţia lui Ilie Năstase de la petrecerea Viva! Influencers. Tenismenul a fost foarte iritat când i s-au pus întrebări referitoare la relaţia sa cu Brigitte Sfăt! 

În ultimul timp, când vine vorba despre relația sa de cuplu, Ilie Năstase pare că vrea să o țină departe de ochii curioșilor. După o lungă absență, tenismenul și-a făcut apariția la petrecerea noastră împreună cu Brigitte, actuala sa soție. Toți credeau că au o relație liniștită acum din moment ce au apărut împreună, însă au demonstrat contrariul.

Eram curioși să vedem dacă împart același pat, dacă se iubesc din nou, dar tenismenul a fost deranjat de curiozitățile noastre și a reacționat acid:

'Las-o în pace cu vrăjelile ei. Am venit să ne distrăm. Las-o în pace cu supărările ei.', a comentat încruntat Ilie Năstase.

Brigitte a explicat în schimb că ei doi nu au fost certați, ci doar separați. Nu au îngropat nici acum securea războiului, iar ea preferă de cele mai multe ori să meargă singură la evenimente deoarece Ilie Năstase se comportă mai vulcanic.

Oana Roman a explicat în emisiunea „Oana Punct Roman” de ce acesta ar fi reacţionat aşa.

„Ei sunt un cuplu foarte special care de fiecare dată când apare în public face câte ceva interesant. (…) A fost foarte haios că la interviu a răspuns doar Brigitte. El a fost vădit deranjat. El a avut aşa un pic, o mică ieşire mai aprinsă dacă vreţi. (…) Este clar că lui Ilie nu îi plac jurnaliştii care pun astfel de întrebări, mai ales personale şi care fac referire la relaţia lui cu Brigitte. Într-un fel pot să îl înţeleg ca toată lumea să îl întrebe acelaşi lucru. Cred că ar fi foarte fericit şi mulţumit dacă l-am întreba lumea şi alte lucruri, despre cariera lui, despre viaţa lui sportivă, despre lucruri frumoase pe care le face.' A explicat Oana Roman în emisiune.

 

„Oana Punct Roman” este o emisiune online care poate fi văzută în fiecare joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook-ul Revista Viva!.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter