Ultima apariție a Stelei Popescu înainte să moară! Andreea Marin a fost lângă ea

Publicat pe

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, cu doar o lună înainte de ziua ei de naștere. Actrița a fost iubită de toată lumea și a lăsat un gol imens în sufletul celor care au cunoscut-o.

Andreea Marin și-a exprimat regretul față de pierderea unei mari actrițe. Vedetei nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că Stela Popescu s-a stins din viață. 'Pentru Doamna Stela Popescu nu am doar un mare respect, ci mă leagă de Domnia sa și un sentiment mult mai profund, ca de la mamă la fiică. A fost mereu un exemplu pentru mine de profesionalism, dar și de omenie, modestie, bun simț, generozitate… O Doamna în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am vazut acum două zile și am râs împreună, din nou… Regret nespus… Dumnezeu să o odihnească! Mulțumim pentru darurile de o viață, minunată Doamnă!', a fost mesajul transmis de Andreea Marin.

Ultima apariție a Stelei Popescu înainte de a muri

Vestea că Stela Popescu a murit a venit ca un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca o legendă precum celebra actriță să-și găsească sfârșitul tocmai acum. Zilele trecute, Stela Popescu a fost invitată la un eveniment monden, unde a fost și premiată. Marea actriță a teatrului românesc a primit premiul 'Femeie de succes', în urmă cu doar câteva zile.

La evenimentul la care a fost prezentă regretata actriță a fost și Andreea Marin, care a făcut o fotografie împreună cu Stela Popescu. La Gala respectivă, Stela Popescu a venit foarte aranjată, așa cum obișnuia de fiecare dată, iar nimic nu prevestea ce urma să se întâmple în ziua de 23 noiembrie.

 

Stela Popescu a murit

 

Stela Popescu a murit la 81 de ani

Stela Popescu ar fi împlinit în luna decemrbie 82 de ani. Marea actriţă nu a mai apucat să îşi sărbătorească ziua, în data de 23 noiembrie aceasta s-a prăbuşit şi a murit. Medicii SMURD nu au putut să o mai salveze. Sicriul cu trupul actritei  va fi depus astăzi la Teatru Constantin Tanase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica. Duminică va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

Stela Popescu, despre copilul pe care l-a adoptat

Cu ani în urmă, Stela Popescu a decis să facă public faptul că a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinița, care a venit în România la vârstă de 15 ani. Mai târziu, în ecuație a intrat și nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfătuit-o să se apuce de actorie. Stanca, întrucât așa o cheamă pe tânăra, s-a apucat de Universitatea Națională de Artă Teatrală pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activează că director de film.

Cine moștenește averea Stelei Popescu

Astfel, Stela Popescu s-a decis că toată averea ei să-i rămână Stancăi, pe care o iubea că pe propriul ei copil.

Diana Stamen

FOTO: Facebook

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter