Oana Roman, despre depresia Cristinei Şişcanu: "Plângea, nu ştia ce să mai facă" | Oana Punct Roman

Publicat pe

Oana Roman, despre depresia Cristinei Şişcanu. Vedeta o cunoaşte destul de bine pe soţia lui Mădălin Ionescu şi a fost alături de ea în momente delicate, atunci când se afla în pragul depresiei. A înţeles-o, a sprijinit-o şi i-a oferit cele mai bune sfaturi. A povestit în exclusivitate prin ce momente a trecut Cristina. 

Momentele mai grele din familia Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu au trecut. Au acum copii frumoşi, deosebiţi, însă nu au uitat că situaţia nu a fost roz în prima. Acuze grele i-au fost aduse Cristinei în momentul în care a oficializat relaţia cu prezentatorul TV. A rezistat, însă a ajuns în pragul depresiei.

„Ea dă din casă, este un lucru despre care nu s-a sfiit să vorbească. Persoanele publice s-au sfiit să poveastească despre despresiile prin care a trecut. (…) Când a început o relaţie cu Mădălin a fost o vâlvă mare. Că l-ar fi despărţit pe Mădălin. Ea a fost acuzată că a început o relaţie cu el din interes,. S-a vehiculat, s-a făcut multă vâlvă, Mădălin a şi plecat atunci din Antenă. Nu le-a fost deloc uşor. Timpul a demonstrat că trăiesc o poveste de dragoste. Ce nu s-a ştiut a fost faptul că Cristina Şişcanu a început o relaţie cu el asumându-şi totul, cu copii, cu unul dintre ei care are nevoi speciale, are nevoie de terapie, de îngrijiri speciale. S-a văzut, ea a înghiţit mult rahat, şi eu, şi Marius. (…)

Eu am lucrat la Kanal D, eu am stat zi de zi cu ei. Toată ziua eram împreună. Am avut discuţii cu ea. Plângea, nu ştia ce să mai facă. Avea grijă de joi copii, dintre care unul necesita multă atenţie, terapii, nu e deloc uşor. Le ziceam să facă şi ei un copil. De pe atunci trecea prin această despresie. Se vede acum că este o relaţie frumoasă între ei. (…) Depresia este o boală cruntă. Eu am trecut prin episoade grele, pe care le-am depăşit. Ea nu trece însă niciodată. Dă târcoale şi aşteptă cel mai mic moment de slăbiciune.”, a spus Oana Roman în emisiunea online „Oana punct Roman”.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!.

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter