Patru ani de când Oana Roman a renăscut. "A fost operaţia care mi-a salvat viaţa"

Publicat pe

Oana Roman, despre operaţia care i-a salvat viaţa. De 1 mai, în fiecare an din 2014, Oana Roman îşi aduce aminte de operaţia complicată care i-a salvat viaţa. Se împlinesc acum patru ani de la obstacolul prin care a trecut. Iată declaraţiile emoţionante!

Invitată la evenimentul VIVA! shopping with stars, Oana Roman ne-a dezvăluit ce gânduri o încearcă pentru ziua de 1 mai. În urmă cu patru ani, vedeta a stat la reanimare. A fost operată 10 ore, intervenţia a fost grea, dar a salvat-o.

„1 mai pentru mine rămâne o perioadă…practic, eu pe 1 mai am renăscut a doua oară. M-am născut a doua oară pentru că operaţia cea mai complicată pe care am avut-o după ce am născut a fost aceea care mi-a salvat viaţa şi care a durat aproape 10 ore. S-a întâmplat pe 1 mai 2014. (…) Eu am stat la reanimare. Au fost nişte zile foarte, foarte grele pentru mine”, ne-a spus Oana Roman în exclusivitate.

 

Oana Roman şi-a donat ziua de naştere

Gestul pe care l-a făcut Oana Roman este chiar de apreciat, aceasta se numără printre puținele vedete care fac gesturi de caritate. Oana și-a anunțat invitații să nu-i aducă daruri, ci să lase într-o urnă care se afla în local pentru a-i dona.

'Pe lângă cadou, care oricum e mai puţin important, eu aici am făcut o urnă şi i-am rugat pe toţi invitaţii mei să nu îmi aduci flori şi orice sumă pe care ei consideră că o merită ei să pună aici, o să îi donez către un caz umanitar. Şi 10 lei contează, să ştii!', a spus Oana Roman.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter