Oana Roman, gest de apreciat de ziua ei. Și-a donat ziua de naștere

Publicat pe

Oana Roman este sărbătorita zilei, iar seara trecută și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii ei într-un local spectaculos din București. Vedeta a avut o idee extraordinară care merită apreciată. Moderatoarea emisiunii 'Oana Punct Roman' și-a donat ziua de naștere.

Gestul pe care l-a făcut Oana Roman este chiar de apreciat, aceasta se numără printre puținele vedete care fac gesturi de caritate. Oana și-a anunțat invitații să nu-i aducă daruri, ci să lase într-o urnă care se afla în local pentru a-i dona.

'Pe lângă cadou, care oricum e mai puţin important, eu aici am făcut o urnă şi i-am rugat pe toţi invitaţii mei să nu îmi aduci flori şi orice sumă pe care ei consideră că o merită ei să pună aici, o să îi donez către un caz umanitar. Şi 10 lei contează, să ştii!”, a spus Oana Roman.

Lângă Oana Roman au fost alături toți prietenii ei, soțul ei Marius, dar și Catinca Roman, sora vedetei. Distracția a fost în toi la petrecere, iar toți invitații au petrecut până dimineața.

Oana Roman, gest de apreciat de ziua ei. Și-a donat ziua de naștereOana Roman, gest de apreciat de ziua ei. Și-a donat ziua de naștere

FOTO: Adrian Manolache 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă