Concealer - truc de aplicare pentru un aspect natural

Publicat pe de Catalina Cristescu

Când te dai cu concealer sigur nu vrei să se strângă, să-ți scoată în evidență ridurile, iar în final efectul să fie dezastruos. E timpul să recurgi cu încredere la acest truc. 

Concealer - truc de aplicare pentru un aspect naturalConcealer - truc de aplicare pentru un aspect natural

Concealer-ul te ajută să maschezi cearcănele, să uniformizezi nuanța pielii, să ai tenul mai luminos, să ascunzi imperfecțiunile care îți dau bătăi de cap.

Astfel el se poate folosi și punctual, pe zonele cu probleme, singur sau peste fondul de ten.

Poate că până acum ajutorul tău de nădejde era burețelul, dar make-up artiștii profesioniști spun că aplicarea cu degetele este mult mai indicată, deoarece așa poți controla cantitatea de produs aplicată și eviți supraîncărcarea pielii.

Citește și:

Cum să fii în formă primăvara aceasta. Masaje și terapii de remodelare care dau rezultate

5 mituri despre păr: adevărat sau fals? Află dacă părul cade sau nu de la stres!

Prin urmare, aplică pe vârful degetului o cantitate mică de concealer, presează degetul pe încheietură sau pe dosul mâinii (pentru a elimina excesul de produs) și apoi tapotează delicat zona țintită.

Dacă este nevoie de mai multă acoperire repetă procedura. Este mai bine să construiești acoperirea pe care ți-o dorești decât să ai o cantitate mare de produs care acum maschează, dar se va strânge în timp.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter