Cum să fii în formă primăvara aceasta. Masaje și terapii de remodelare care dau rezultate

Publicat pe

Primăvara reprezintă momentul ideal ca să îți reintri în formă și să-ți redefinești silueta. Fie că  încerci să te tonifiezi sau să atenuezi aspectul inestetic al celulitei, fie că pur și simplu vrei un corp mai ferm și mai suplu, există soluții. Sunt masaje și terapii de remodelare care dau rezultate.

Toată lumea se întreabă: există un tratament anticelulitic cu adevărat eficient?  Ei bine, cu ajutorul masajului limfatic, dar și a celui anticelulitic, vei observa că aspectul pielii tale se va schimba. Terapiile de remodelare ajută și la îndepărtarea grăsimii din zonele afectate și lasă pielea mai tonifiată și mai fină.

Dacă adaugi în ritualul tău de înfrumusețare câteva ședințe de masaj, de drenaj limfatic și împachetări anti-celulitice, forma corpului tău se va modifica în bine. Atenție însă! Terapiile de remodelare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață activ'  spune medicul balneolog Suzana Pretorian, din cadrul la Danubius Health Spa Resort Sovata.

Iată câteva tipuri de masaj și terapii  de remodelare care te vor ajuta să scapi de aspectul inestetic de coajă de portocală

Masajul limfatic

Acest masaj folosește o presiune foarte ușoară combinată cu pompări moi pentru a stimula nodulii limfatici. Masajul începe la nivelul gâtului și continuă ușor asupra corpului către zonele dorite. Masajul limfatic este o metodă de terapie care permite activarea progresivă a circulației limfatice în toate regiunile cheie ale corpului. Sistemul limfatic joacă un rol crucial în drenajul toxinelor și al bacteriilor. Este un prim pas important în orice program anticelulitic și detoxifiant,' explică Suzana Pretorian.

Dacă vrei să te bucuri de efecte de durată, este recomandat sa urmezi minim 5 ședințe de drenaj limfatic, efectuate zilnic sau o dată la două zile.

 Masajul uscat

Pentru a-ți modifica silueta poți apela și la masajul cu perie uscată. Masajul uscat este o metodă foarte buă de a stimula circulația sangvină și limfatică la nivelul pielii pentru a-i îmbunătăți aspectul.

Această procedură de masaj ajută la intensificarea circulaţiei sanguine în piele şi înlătură celulele moarte de pe suprafaţa epidermei. Rezultatul este o piele catifelată, receptivă la alte tratamente. Tocmai de aceea acest tip de masaj se aplică ca un tratament premergător diferitelor împachetări. Datorită efectului de stimulant al metabolismului, masajul cu perie poate fi utilizat ca pas esenţial al unui program de detoxificare sau tratament anticelulitic,' mai spune specialistul.

Împachetare anticelulită

Poți apela și la împachetări anticelulită cu încredere. Procedura este utilizată cu success pentru a îmbunățăți aspecul pielii și inițiază un process de detoxifiere la nivelul întregului organism.

Acest tratament începe prin aplicarea unei creme naturale, având ca substanţe active extracte din plante, după care corpul va fi înfăşurat strâmt printr-o tehnică specială, de la talie în jos. Durata tratamentului este de 40 de minute după care se îndepărteză folia şi se aplică o cremă nutritivă pe corp. În afară de tratarea celulitei, acest tip de împachetare mai ajută şi la ameliorarea simptomelor de varicoză, oferind protecţie venelor şi vaselor capilare,' precizează medicul baleolog.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter