Oana Sârbu, dezvăluiri despre fiul lui Ştefan Bănică: "Îmi aminteşte de tatălui lui, seamănă cu el"

Publicat pe

Oana Sârbu, dezvăluiri despre fiul lui Ştefan Bănică. Radu este adolescent, este la liceu şi ar vrea să devină actor. Oana Sârbu, colega şi prietena tatălui său, îl apreciază şi îl urmăreşte în mediul online. Iată ce declaraţii a făcut artista despre Radu Ştefan!

Prezentă la Gala Premiilor Gopo din martie 2018, Oana ne-a dezvăluit că îl place pe fiul lui Ştefan Bănică. Crede că îl moşteneşte şi îi aduce aminte cu drag de filmul „Liceenii”.

„Din câte am auzit, am înţeles că vrea să se facă actor şi atunci să urmeze cariera tatălui lui. M-aş bucura foarte mult. Ce să spun, l-aş încuraja. Îmi plac fotografiile lui, este un băiat superb, îl moşteneşte pe tatălui lui, seamănă cu el şi îmi aminteşte de „Liceenii”, sincer. (…) Eu cred că tatăl lui îl sfătuieşte cu cele mai bune lucruri, nu sunt eu în măsură să îi dau sugestii lui Radu, decât dacă mi le cere.”, ne-a spus în exclusivitate Oana Sârbu.

 

Liceenii varianta 2017. Cât de bine seamănă fiul, Radu, cu tatăl Ştefan Bănică Jr.

Radu Ştefan Bănică este fiul artistului Ştefan Bănică. Are 15 ani şi de anul trecut, din 2016, a intrat la liceu. La primul bal din viaţa sa deja a reuşit să cucerească scena, a primit premiul de Mister Boboc. Acum este deja clasa a X a, ba chiar termină şi primul semestru în această perioadă. Pare să se concentreze mult pe cursurile sale, pe şcoală, pe cariera pe care vrea să o urmeze şi mai participă câteodată la un eveniment alături de tatăl său.

Foto: VIVA!, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter