Andreea Marin, dezvăluiri despre iubit: "O relație nu poate rezista fără prezența fizică"

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Andreea Marin, dezvăluiri despre iubit. Vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și vorbește deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă. Are multe proiecte, dar îţi face timp şi pentru omul care o face fericită!

Adrian Ionuţ Brâncoveanu are 32 de ani şi este, de ceva vreme, iubitul Andreei Marin. Nu sunt mereu împreună, dar caută să se vadă cât mai des. Vedeta ştie că o relaţie nu poate rezista fără prezenţa fizică.

Andreea Marin mărturisește că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei sunt o necesitate.

'Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit', spune Andreea Marin în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Andreea Marin – 2001 versus 2017

În arhiva Viva! am descoperit un shooting foto uimitor cu Andreea Marin. În anul 2001, vedeta prezenta „Surprize surprize' la TVR 1. Datorită popularităţii şi imaginii pe care şi-o crease, aceasta devenise încă de pe atunci o adevărată femeie de afaceri.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter