Laura Cosoi naşte o fetiţă perfect sănătoasă. Viitoarea mămică face sport regulat

Publicat pe

Laura Cosoi naşte o fetiţă perfect sănătoasă. În câteva luni îşi va duce la piept micuţa ţi este tare nerăbădătoare. Până atunci, viitoarea mămică face sport, mişcare, pentru ca fetiţa să fie perfect sănătoasă. Ştie şi că în acest mod se va recupera mai repede după sarcină!

Vedeta a povestit pe blogul său că medicul i-a recomandat să facă sport. Este bine şi pentru ea, dar şi pentru micuţa care va veni pe lume în curând. Nu face orice exerciţii, ci cele indicate femeilor însarcinate.

Este conştientă că în acest fel se va recupera şi mai bine după ce naşte. Vrea să o educe şi pe micuţă în acest fel, să ducă o viaţă echilibrată, să facă sport şi să se bucure de viaţă.

„Un lucru la care nu am renunțat pe timpul sarcinii este sportul. Am auzit în jurul meu discuțîi pro și contra. Unele femei cred că e mai prudent să stea cât mai liniștite, că să-și protejeze copilul, altele sunt adeptele mișcării fizice. 

Dacă ești sănătoasă și sarcina nu ridică niciun fel de probleme, e chiar foarte indicat să faci sport. Bineînțeles, de o intensitate mai redusă și adaptat situației. E incredibil cât de mult ne poate ajută puțînă mișcare și în plan fizic și psihic! Iar asta o spun din propria mea experiență. Medicul care îmi urmărește sarcina nu mi-a interzis, ba chiar m-a încurajat să fac în continuare sport. Uneori mai fac și pilates, merg pe bandă sau mă plimb. Fac drumețîi, dacă sunt în afară orașului, iar dacă nu, merg pe jos de câte ori am ocazia. Nu am fost încă la înot, dar știu că și sportul acesta ajută foarte mult.

Mișcarea ne întărește sistemul cardio-vascular și musculatura, ceea ce înseamnă mai puține dureri de spate și rezistență la efort. Ne ajută să ne păstrăm o greutate corporală între limitele normale, să fim mai echilibrate emoțional și să dormim mai bine. Sunt mult mai multe șanse să ducem sarcina mai ușor și cu bine până la final, dacă facem și câte un pic de sport. În plus, travaliul este mai ușor și recuperarea după sarcina mai rapidă pentru femeile care fac sport.

Însă eu nu fac lucrul acesta doar pentru sănătatea mea, ci și pentru cea a fetiței mele. 

Uneori, glumesc cu ea și îi spun: „Hai la plimbare' Bineînțeles, acum nu are încotro. Dar mai târziu, m-aș bucură dacă, prin exemplul meu, îi voi insuflă și ei dragostea pentru un stil de viață sănătos.”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Laura Cosoi naşte o fetiţă perfect sănătoasă. Viitoarea mămică face sport regulatLaura Cosoi naşte o fetiţă perfect sănătoasă. Viitoarea mămică face sport regulat

Cosmin Curticăpean vrea să asiste la naştere

Viitorul tătic s-a declarat a fi un bărbat foarte curajos, vrea să asiste la momentul cel mare, când micuţa lui va veni pe lume. Speră să călătorească curând, în trei.

„Nu ştim încă, o să vedem atunci. Probabil că da sau poate nu. Depinde cum o să se simtă Laura. Eu aş vrea. (…) Vacanţele le mai amânăm, le facem cu bebeluşul.', a adăugat Cosmin. Imediat, Laura a completat, declarându-se o femeie împlinită.

Foto: Blog Laura Cosoi 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă