Mădălin Ionescu a trecut prin momente grele din cauza tatălui său. Cum s-a temut că-l pierde

Publicat pe

Mădălin Ionescu a trecut recent prin momente foarte grele din cauza tatălui său. Fostul prezentator TV a fost pus în fața unei situații neplăcute și a crezut la un moment chiar că își va pierde tatăl care era bolnav. Mădălin Ionescu a făcut tot ce a putut pentru a-și salva tatăl.

Timp de șapte zile, fostul prezentator TV a stat prin spitale alături de tatăl său, acesta fiind bolnav. Mădălin Ionescu a ținut să mulțumească medicilor care i-au dat încă o șansă la viață tatălui lui și a transmis un mesaj absolut emoționant. Cuvintele pe care acesta le-a scris pe una dintre rețelele de socializare cu siguranta au impresionat multe persoane. Mai mult, tatăl lui Mădălin Ionescu este un erou și a fost decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite în muncă.

'El este tatal meu! Un om de o rară gentilețe sufleteasca… Mi-am petrecut ultimele șapte zile intre spitale, cu speranța ca va supraviețui, ca nu va pierde lupta cu destinul! Cand l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam daca va exista un happy end! Șansele erau mici! In acest caz am reacționat ca o familie puternica, unita! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioada cu ochii lui bleu, de o blândețe nesfârșita! Fabulosi oameni cu o extraordinara caldura sufleteasca! P.S.:  Știți cine este tatal meu? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcție a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei pana in inima Ardealului… Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite in munca, unul din eroii tăcuți ai României! Unul din eroii care si-au riscat de nenumărate ori propria viata pentru ca alte generații sa trăiască mai bine decât generația lui! Unul din eroii care nu si-au cerut niciodată drepturile! A făcut totul din convingere , chiar daca tara nu i-a dat mai nimic in schimb!', a scris Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu și tatăl lui

Mădălin Ionescu și tatăl lui

Citește și: Mădălin Ionescu a fost ameninţat cu moartea! „Intrasem într-o zonă foarte periculoasă!'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter