Oana Roman, despre petrecerile de 1 Mai, la mare: "E ca la Saint-Tropez sau ca la Mykonos"

Publicat pe

Oana Roman, despre petrecerile de 1 Mai, la mare. De patru ani de zile, de la operaţia gravă care i-a salvat viaţa, Oana Roman nu a mai mers la mare. Acum, vedeta a participat la o petrecere pe plajă alături de soţul său şi de prieteni. A povestit cum a fost şi cât de bine seamănă distracţia de aici cu cea din străinătate!

În cadrul emisiunii „Oana punct Roman”, vedeta a dezvăluit cum s-a distrat şi cât de mult au evoluat petrecerile de pe litoralul românesc. S-a întâlnit chiar şi cu Delia, cu Codin Maticiuc, Nicole Cherry şi multe alte vedete.

„De când am născut-o pe Isabela, după operaţia din 2014, nu am mai fost la mare. (…) Tot vedeam prieteni plecând la mare, mergând în aceste cluburi noi care s-au deschis în zona de nord a staţiunii Mamaia. Lansând un tip de petrecere  care până acum nu exista, ci la Saint-Tropez sau la Mykonos de câţiva ani. Eram recunosc, foarte curioasă să văd cum e. (…) Sunt practic nişte petreceri de zi, pe plajă, şi petreceri încep în jur de ora 4 sau 5 după amiază.”, a declarat Oana Roman.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, pe Facebook Revista VIVA!.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă