Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care Vincenzo Castellano nu vrea să divorțeze de Antonia

Publicat pe

Recent, Alex Velea a câștigat procesul cu Vincenzo Castellano, iar cei doi băieți ai artistului îi pot purta acum numele tatălui. În emisiunea 'Oana punct Roman', Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă între Antonia și Vincenzo, dar și motivul pentru care Vincenzo Castellano nu vrea să divorțeze de Antonia.

Se pare că italianul nu ar dori să se termine divorțul pentru că Antonia i-ar putea lua fetița. Copilul Antoniei cu Vincenzo Castellano locuiește în Italia împreună cu tatăl ei și bunicii săi. Oana Roman a povestit cum s-a cunoscut cu Antonia, Alex Velea, dar și cu Vincenzo Castellano.

'Pe Antonia o știu de când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, iar pe Alex l-am cunoscut când cânta cu Connect-R. Antonia s-a măritat cu Vincenzo când era foarte tânără și a făcut un copil, apoi lucrurile s-au stricat. Ea nici până în ziua de azi nu a reușit să finalizeze acest divorț. Antonia nu are cum să ceară custodia fetiței sale pentru că este încă măritată cu Vincenzo Castellano. Când divorțul se va termina Antonia poate cere custodia fetiței și poate chiar câștiga procesul. Lucrul cel mai ciudat care s-a întâmplat a fost că băieții lui Alex Velea s-au numit Castellano. Alex Velea a câștigat recent procesul. Săracul Alex a fost nevoit să se lupte în instanță pentru ca un judecător să recunoască faptul că sunt băieții ei. Această situație există doar pentru că Vincenzo Castellano nu vrea să-i acorde divorțul Antoniei și nu înțelege că femeia asta și-a făcut o altă viață lângă alt bărbat și trebuie să-i dea voie să-și trăiască viața. Sper că omul acesta să înțeleagă și să o lase să-și trăiască viața', a spus Oana Roman.

FOTO: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter